Parhaat kotimaiset tuotemerkit ja edulliset hinnat

Sankar Tehtaanmyymälä on vuonna 1987 perustettu miesten pukeutumiseen erikoistunut perheyritys. Keskittyminen parhaisiin kotimaisiin tuotemerkkeihin on mahdollistanut alkuperäisen liikeideamme toteutumisen, eli laatutuotteiden myymisen jatkuvasti kilpailukykyisin hinnoin.

Tervetuloa palvelevaan liikkeeseen 

Korkealuokkainen palvelu on toimintamme kulmakivi. Meille on tärkeää, että selviät ostoksistasi nopeasti ja vaivattomasti, ja tulet asioimaan uudelleenkin hymysuin. Puvun ostamisen ei tarvitse olla sinulle vaikeaa! Sen takaavat monipuoliset koko- ja tuotevalikoimamme, sekä asiantunteva ja asiakaslähtöinen palvelumme vuosikymmenien kokemuksella.

 

 

Paljon kokoja ja malleja suomalaisille vartaloille

Vahvuutenamme on kokovalikoimien laajuus. Meiltä löydät vaatteen, oli vyötärönmittasi sitten 70 tai 170 cm! Tarvittavat korjaukset vaatteisiin onnistuvat myös helposti ja huokeasti ammattitaitoisen ompelupalvelumme avulla.

 

Rento meininki, osaava henkilökunta

Myymälämme sijaistee vilkkaasti liikennenöidyn Helsinginkadun varrella, Tuomaansillan kupeessa. Meillä asioiminen on rentoa ja helppoa. Toimintamme perustuu vähittäismyyntiin, mutta palvelemme mielellämme myös yritysten ja muiden yhteisöjen tarpeita.

 

 

 

 

Edustamamme laadukkaat merkit

Sankar Buzo Turo Oratop Matex Rappson Lapidus Year